Naujienos
Nauji ženklai drausmins miesto gyventojus

UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ stengiasi gyventojams kokybiškai ir laiku išvežti atliekas. Tačiau bendrovės darbuotojai neretai susidurdavo su kliūtimis, nes privažiavimai prie pusiau požeminių atliekų konteinerių dažnai būdavo užstatyti gyventojų automobiliais. Todėl Bendrovės šiukšliavežės būdavo priverstos važiuoti per bordiūrus, šaligatvius, veją arba palikti neiškrautus konteinerius. Tuomet pasipildavo nepatenkintų gyventojų skundai dėl sulaužytų šaligatvių, sugadintos vejos arba dėl neišvežtų atliekų.


Ieškant geriausių išeičių ir remiantis atliktais tyrimais buvo nuspręsta, kad visi draudžiamieji kelio ženklai prie konteinerių aikštelių galios pirmadieniais-šeštadieniais, 7:30–16:30 val., t. y. laikotarpiu, kai yra tuštinami atliekų konteineriai. Atnaujinti draudžiamieji kelio ženklai su lentelėmis, nurodančiomis draudžiamojo ženklo galiojimo atkarpą ir laiką, buvo įrengti prie Elektrėnų daugiabučių namų aikštelių, esančių Draugystės, Elektrinės, Pergalės, Rungos, Saulės, Sodų, Šarkinės, Šviesos, Taikos ir Trakų gatvėse.


Įspėjame gyventojus, kad nuo 2024 m. balandžio 2 d. visa užfiksuota informacija ir foto medžiaga apie nustatytus pažeidėjus bus perduodama policijai ir/arba Elektrėnų savivaldybės specialistams, atsakingiems už administracinės teisės pažeidimų protokolų surašymą.


Bendrovė ir toliau vykdys savo įsipareigojimus dėl atliekų išvežimo laiku. Todėl kviečiame visus Elektrėnų gyventojus ir svečius sekti Bendrovės teikiamą informaciją, būti atsakingais ir draudžiamu laiku nepalikti savo automobilių, neužstatyti siaurų pravažiavimų ir nepažeisti kelių eismo taisyklių.


Dėkojame už supratimą ir bendradarbiavimą, atsiprašome už laikinus nepatogumus.

Atgal Spausdinimo versija