Naujienos
UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ įvertintas prestižiniu SERTIFIKATU!

2021 m. rugsėjo 3 dieną UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ buvo apdovanotas ir įvertintas, įmonei buvo įteiktas A+ EUROPEAN BUSINESS MASTERS SERTIFIKATAS, kuriame rašoma: „Įmonė sertifikuojama kaip A klasės lyderė savo veiklos sektoriuje Baltijos regione“. Sertifikatą pasirašė Gerda Jurkonienė, UAB „OKREDO“ direktorė.

Reikia pažymėti, kad tai prestižinis pripažinimas, kuris suteikiamas įmonėms, kurios atitinka vienus griežčiausių vertinimo kriterijų rinkoje. A+ EUROPEAN BUSINESS MASTERS SERTIFIKATAS parodo tvarų verslo augimą ir gebėjimą prisitaikyti prie kintančių rinkos sąlygų bei sėkmingai vystyti verslą. Kaip A klasės lyderės, įmonės sertifikuojamos, turinčios aukštą kreditingumo lygį savo dydžio kategorijoje ir verslo sektoriuje.

A+ EUROPEAN BUSINESS MASTERS SERTIFIKATAS įmonę išskiria ne iš bendros Lietuvoje veikiančių įmonių masės, o patvirtina įmonės ilgalaikę sėkmę būtent įmonės veiklos sektoriuje ir įmonės apyvartos rėžyje, t. y., EKŪ lyginama su panašaus dydžio ir veiklos sektoriau įmonėmis. Sertifikatas stiprins reputaciją vidaus ir užsienio verslo aplinkoje. Taip atvers plačias galimybes tarptautiniam bendradarbiavimui, ypatingai, kai finansinis patikimumas yra pagrindinis kriterijus. Šis sertifikatas padės gauti palankesnes atsiskaitymo ir bendradarbiavimo sąlygas su verslo partneriais, atkreips potencialių darbuotojų dėmesį.

UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ – sėkmingo verslo standartas!

Didžiuojamės ir rodysime tai kitiems!

Atgal Spausdinimo versija