Naujienos
Pranešime SMS žinute

Gerbiami vartotojai,

uždaroji akcinė bendrovė „Elektrėnų komunalinis ūkis“ siekdama kuo operatyviau informuoti klientus apie planinius remonto darbus, avarijas, š. m. birželio 10 d. pasirašė sutartį su UAB „Informacinių ryšių ir technologijų centras“ dėl programinės įrangos praplėtimo, įdiegiant trumpųjų žinučių (SMS) siuntimą, kuri padės greitai  informuoti klientus. Trumpąja žinute pranešime apie planuojamus vandentiekio, nuotėkų, šilumos  tinklų remonto darbus, hidraulinius bandymus, įvykusias avarijas, jų likvidavimą.

Praėjusią savaitę klientus pasiekė pirmosios SMS žinutės apie vandens tiekimo sustabdymą Aukštamiškio g., Elektrėnuose.

Tad jei pageidaujate kuo operatyviau gauti informaciją apie paslaugų tiekimo sutrikimus į asmeninį mobilųjį telefoną kviečiame atnaujinti – patikslinti duomenis internetinio puslapio www.eku.lt savitarnoje.

Jei pasitaikytų netikslumų siunčiant SMS žinutes (pvz. gavote ne Jums skirtą pranešimą), prašome apie tai pranešti UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ tel. (8 528) 58073 arba elektroniniu paštu duomenys@eku.lt .

Informacija apie planinius vandentiekio, nuotekų, šilumos tinklų remonto,  ar avarijos likvidavimo darbus nuolat atnaujinama bendrovės interneto puslapyje www.eku.lt bei facebook paskyroje.

 

Atgal Spausdinimo versija