Naujienos
UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ komanda buvo nenugalima protų mūšyje


 

Rugpjūčio 24-26 dienomis, Šventojoje, sveikatos centre „Energetikas“, vyko jubiliejinis, penkioliktasis, Lietuvos pramonės profesinių sąjungų federacijos (LPPSF) įmonių specialistų profesinio meistriškumo konkursas. Jame dalyvavo 9 komandos iš energetikos bei chemijos pramonės įmonių, tarp jų ir UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ komanda.

Meistriškumo konkurso programa prasidėjo komandų prisistatymais. UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ komandos nariai kūrybiškai pristatė savo komandą, dainavo Elektrėnų žiburių perdainuotą versiją, pristatė bendrovės šimtmečio iniciatyvas.

Bendrovės komanda aktyviai dalyvavo komandiniame testų sprendime bei orientacinėse varžybose. Tačiau geriausiai komandai sekėsi daug emocijų ir azarto sukėlusiame protų mūšyje, kuriame UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ surinko daugiausia taškų ir laimėjo I vietą.

Renginio metu taip pat vyko atvira diskusija su ilgamečiu LPPSF pirmininku, Juozu Neverausku, kuris su konkurso dalyviais dalijosi mintimis apie savo veiklą profesinėse sąjungose, atsakinėjo į dalyvių klausimus.

Pasak vieno pagrindinių meistriškumo konkurso organizatorių, Federacijos jaunimo sektoriaus vadovo, Tomo Jakutavičiaus, bene svarbiausias šio renginio tikslas yra paskatinti įmonių darbuotojus dirbti ir veikti kartu, komandoje. „Tačiau šiemet man ypač smagu matyti, kad į konkursą atvyko ne tik įmonių darbuotojai, bet ir jų šeimų nariai, nuo pačių mažiausių iki brandaus amžiaus, kurie taip pat aktyviai dalyvauja rungtyse ir palaiko savo artimuosius. Ši kartų bendrystė mane ypač žavi ir džiugina“, - džiaugėsi T. Jakutavičius.

UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ komandos nariai dėkoja bendrovės generaliniam direktoriui Ričardui Leckui, valdybos nariams už galimybę atstovauti bendrovę profesinio meistriškumo konkurse.

 

Teisės ir personalo skyriaus vadovė Inga Kartenienė

Atgal Spausdinimo versija