Naujienos
Pagerbti Lietuvos energetikai

 


 

2018 m. balandžio 20 d. Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmuose buvo paminėta profesinė šventė - Lietuvos energetikų diena, kuri Lietuvos Respublikos ūkio ministro Petro Čėsnos 2003 m. sausio 28 d. įsakymu Nr. 4-32 švenčiama kasmet balandžio 17 dieną.  Prieš šventę įmonių darbuotojai lankėsi Signatarų rūmuose, kuriuose galėjo iš arti susipažinti su Nepriklausomybės aktu. Šilumos tiekimo įmonių vadovai, tame tarpe ir UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ generalinis direktorius Ričardas Leckas, dalyvavo Lietuvos šilumos tiekėjų asociacijos visuotiniame ataskaitiniame narių susirinkime.

Valdovų rūmuose Energetikų diena paminėta jau trečius metus iš eilės. Šventėje dalyvavo Lietuvos valstybės institucijų atstovai, šilumos tiekimo įmonių vadovai ir darbuotojai iš beveik visų šalies savivaldybių šilumos tiekimo įmonių, taip pat energetikos veteranai, valstybinių institucijų ir organizacijų, mokslo ir mokymo įstaigų atstovai, Lietuvos energetikos ekspertai, kitų giminingų energetikos asociacijų ir įmonių vadovai bei atstovai. Renginyje buvo pagerbti ir apdovanoti iškiliausi šilumos tiekimo įmonių darbuotojai ir nusipelnę energetikai, išsiskiriantys savo iniciatyva, kūrybiškumu, sugebėjimu efektyviai dirbti, sąžiningumu ir pasišventimu savo profesijai.

Sveikiname UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ meistrą Feliksą Tadarovskį, šilumininkę santechnikę Janę Uscilienę ir elektriką – automatikos specialistą Rimvydą Januškevičių, kuriems įteikti Lietuvos šilumos tiekėjų asociacijos tarybos padėkos raštai už ilgametį, nepriekaištingą darbą bei aktyvią veiklą vystant centralizuotą šilumos tekimą Lietuvoje.

 

UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ teisės ir personalo skyriaus vadovė Inga Kartenienė

 

Atgal Spausdinimo versija